Médiazabálók Podcast #3

2018. június 22. 16:00 - Médiazabálók

Láng Balázs

Megannyi kultikus szinkronszerepe mellett, mint Tyrion a Trónok harcában, Gollam A Gyűrűk ura és a Hobbit filmekben, vagy éppen Emmett A fiúk a klubból amerikai változatában, szerepelt a Szomszédokban, valamint a Barátok közt és a Jóban Rosszban című szappanoperákban. A Minimax első hangjaként részt vett a gyerekcsatorna hazai arculatának kialakításában. Az egy órás interjúban rengeteg mindenről szó esett, a gyerekkori történetektől kezdve a színházon, tévéjátékokon és szinkronon át, a közéletig. Gollam magyar hangjával, Láng Balázzsal beszélgettem.

langbalazs.jpg

A Minimax első hangjaként részt vett a gyerekcsatorna hazai arculatának kialakításában, nagy megtiszteltetésünkre pedig ő az emTV.hu podcastjeinek férfi hangja. Az egy órás, a Vault 51 Gamer Barban rögzített interjúban rengeteg mindenről szó esett, a gyerekkori történetektől kezdve a színházon, tévéjátékokon és szinkronon át, a közéletig.

Bővebben itt!

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Horváth Ádám Tamás

közreműködött
Láng Balázs

adáshang
Tóth Dorottya

utómunka
[emdé] média

online
Farkas Csaba

együttműködő partner
Vault 51 Gamer Bar Oktogon

produkciós vezető
Horváth Ádám Tamás

készítette az emTV.hu
© 2018 emtv/mdm

mediazabalok.emtv.hu
fb.com/emtv.hu
podcast@emtv.hu

TIZENKÉT ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTT

Az emTV.hu Médiazabálók podcastjében azokkal a szakemberekkel beszélgetünk, akinek munkája valamilyen módon meghatározza a média világát.

komment
Címkék: Médiazabálók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediazabalok.blog.hu/api/trackback/id/tr4114055974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása